Welkom

Om bij de beste sporters van Nederland te horen is, naast talent, heel veel trainingsarbeid nodig. Voor valide sporters is dat vaak een kostbare aangelegenheid maar mindervalide sporters krijgen te maken met extra kosten. Deze gehandicapte sporters zijn bijvoorbeeld afhankelijk van begeleiders om trainingen te kunnen volgen en deel te kunnen nemen aan wedstrijden.

Stichting Meer Armslag biedt financiële ondersteuning aan zwemmers met een beperking, die zwemmen in clubverband bij Zwemvereniging Oceanus in Aalsmeer. Ze zijn geselecteerd voor deelname aan de wedstrijdtrainingen en komen bij wedstrijden uit voor Zwemvereniging Oceanus.
Stichting Meer Armslag biedt deze zwemmers de mogelijkheid hun zwemprestaties te verbeteren.

Deze ondersteuning bestaat o.a. uit:
– het huren van trainingsfaciliteiten in diverse zwembaden;
– het aanschaffen van wedstrijdkleding en trainingshulpmiddelen;
– het dekken van de kosten van vervoer van en naar de wedstrijden.

Mirjam de Koning en Lisa den Braber hebben bij de start van hun zwemcarrière financiële ondersteuning van Stichting Meer Armslag mogen ontvangen. Deze ondersteuning heeft er mede toe bijgedragen dat ze zeer succesvol waren bij de Paralympics van 2008 en 2012.
Momenteel worden vier talentvolle zwemmers ondersteund door Stichting Meer Armslag. Ook deze zwemmers hebben een droom die ‘Paralympics’ heet. Wij willen hen helpen bij het verwezenlijken van deze droom.