Lenie van der Meer
Bokaal

Jaarlijkse wedstrijd voor zwemmers
met én zonder beperking

Meer Armslag - Mike van der Laarse - Lenie van de Meer

Lenie van der Meer Bokaal 17 maart 2024

ZSC Oceanus organiseert in samenwerking met Stichting Meer Armslag de Lenie van der Meer Bokaal Editie 2024, voor zwemmers met én zonder beperking. De 8e editie van de wedstrijd vindt dit jaar plaats op zondag 17 maart 2024.

Lenie van der Meer is de oprichter en was drijvende kracht achter Stichting Meer Armslag, die zwemmers met een beperking financieel ondersteunt. In mei 2013 is Lenie overleden, om de gedachte aan haar levend te houden wordt deze wedstrijd georganiseerd.

Een geïntegreerde wedstrijd waarin zwemmers met én zonder beperkingen samen zwemmen! Alle zwemmers met een beperking, die gekeurd zijn, kunnen zich inschrijven alsmede valide zwemmers. De wedstijd is bijzonder omdat valide zwemmers en zwemmers met een beperking door het toepassen van een rekensysteem zich sportief met elkaar kunnen meten, waardoor er spannende wedstrijden ontstaan. Naast de zwemmers die Stichting Meer Armslag financieel ondersteunt, hebben ook diverse zwemverenigingen ingeschreven. Het beloofd weer een spannende wedstrijd te worden. Wilt u de zwemmers komen aanmoedigen dan bent u van harte welkom.

Meer Armslag - Volle bak racen tijdens de Lenie van der Meer Bokaal

Inschrijven voor de Lenie van der Meer Bokaal

Er mag per deelnemer op maximaal 3 persoonlijke afstanden worden ingeschreven. Bij een te groot aantal inschrijvingen behouden we ons het recht voor om inschrijvingen niet te accepteren. Hiervan ontvangt u dan zo spoedig mogelijk, na het sluiten van de inschrijvingen, bericht.

Speciaal voor de para-zwemmers zijn de drie afstanden van de para-competitie deel 3 opgenomen, te weten: 50 vrij, 100 vlinder en 400 vrij. Voor de 400 vrij kan alleen worden ingeschreven door para-zwemmers.

Het Lxf-bestand, alsmede het programma, is te vinden via de webkalender van de KNZB.
https://webkalender.knzb.nl/webkalender/

Inschrijvingen ontvangen wij graag uiterlijk dinsdag 5 maart 2024 vóór 20.00 uur. Alleen inschrijvingen in het lxf formaat met een bijbehorende inschrijflijst in pdf worden  geaccepteerd. Tevens ontvangen wij graag bij inschrijving de classificatiepassen van de gekeurde para-zwemmers.

Afmelden is mogelijk tot uiterlijk dinsdag 12 maart 2024 vóór 20.00 uur. Bij latere afmeldingen is het startgeld verschuldigd.

De belangrijkste informatie op een rij:

Wanneer:
zondag 17 maart 2024
Tijd:
inzwemmen 13.30 uur, aanvang wedstrijd 14.00 uur
Zwembad:
De Waterlelie
Adres:
Dreef 7, 1431 WC Aalsmeer
Contact en inschrijvingen:
wedstrijdsecretariaat@oceanusaalsmeer.nl
Startgeld:
€ 5,00

Lenie van der Meer - Bokaal
Meer Armslag - Lenie van de Meer Bokaal - 2023

SUPPORTERS VAN MEER ARMSLAG

Mike Multi Foundation
Multi Supplies
Kicks Fotos
Oceanus Aalsmeer
Aalsmeer.nu media en design
Rabobank
Boom Belettering
Bass 4 Events
Meerlanden Fonds
Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart